Pri Nanaji smo znani po tem, da k organizaciji vsake otroške prireditve pristopimo individualno. Po pogovoru s starši oziroma naročniki pripravimo zelo personaliziran program, saj smo mnenja, da ravno takšne vsebine pri otrocih pustijo trajen pečat in jim vzbudijo nadaljne zanimanje.

Animacije za podjetja, organizacije

Za podjetja, organizacije, nevladnike … izvajamo naročniku prilagojene animacije za otroke in družine, z namenom izobraževanja, promocije, integracije, multikulturnosti, krepitev blagovne znamke …

Animacije za otroke na porokah

Za vašo poroko skupaj z vami načrtujemo nepozabno doživetje za najmlajše. Z našimi interaktivnimi animacijami, kjer se spoznavamo, igramo, ustvarjamo in zabavamo, se vedno naučimo tudi nekaj novega.

Rojstnodnevne zabave

Personalizirane rojstnodnevne zabave, prilagojene željam malega slavljenca/slavljenke in žepu staršev.

Tematske zabave s Piko in njenimi sorodnicami

Vaši otroci Piko Nogavičko gotovo poznajo. Kaj pa njeno sestrično Piko Pastiričko? Ali pa morda njeno drugo sestrično Globalno Piko iz Bangladeša? Ne še? Piko in njene sorodnice z veseljem predstavimo tudi vašim otrokom.

Tudi za vas lahko skupaj načrtujemo nepozabno doživetje za najmlajše. Z našimi interaktivnimi animacijami, kjer se spoznavamo, igramo, ustvarjamo in zabavamo, se vedno naučimo tudi nekaj novega.

Kontaktirajte nas in za vaše male zaklade bomo pripravili nepozabno doživetje!