Načrtujemo, organiziramo in izvajamo dogodke za slovenske in tuje naročnike.
Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje iz organizacije dogodkov vseh vrst, tako promocijskih in prodajnih, kot tudi medijskih dogodkov, dogodkov za otroke in družine, preventivnih dogodkov, dogodkov z nevladnimi organizacijami in še bil lahko naštevali.

Pri načrtovanju in koordiniranju dogodkov uporabljamo preizkušene, zanesljive vire, poslužujemo pa se najnovejših trendov iz Slovenije in Sveta, ki jim vseskozi sledimo v želji po zagotavljanju kar najvišje kakovosti dogodkov, ki jih izvajamo za naše naročnike.
Pri svojem delu smo osredotočeni na vse vidike načrtovanja in upravljanja dogodkov, vključno z logistiko, odnosi z mediji, trženjem in seveda z obveščanjem javnosti.
Specializirani smo za dogodke manjšega obsega kot tudi za dogodke večjega obsega, ki jih je potrebno načrtovati več tednov ali celo več mesecev. Še posebej smo ponosni na svoj talent pri pridobivanju sredstev in sposobnost dela v okviru proračuna.

FINAL QUOTE … kontaktirajte nas in skupaj bomo pripravili dogodek zaradi katerega bodo še dolgo in dobro govorili o vas .. BLABLA

Reference:
Nekaj naših preteklih dogodkov:

LINKI