Odnosi z javnostmi

Imate krasno novico, ki bi jo radi delili s svetom? Imate unikatno zgodbo? Zgodbo, ki je posebna, drugačna, zgodbo ki navdihne, ki vzpodbudi? Bi vašo zgodbo radi delili s potencialnimi strankami, mediji, Svetom?

Kontaktirajte nas in vašo zgodbo bomo javnosti predstavili tako, da bodo še dolgo in dobro govorili o vas!

Družbena odgovornost

Dobro se z dobrim vrača. Biti družbeno odgovorno podjetje je dobro za podjetje, za njegove zaposlene in seveda za družbo kot tako. Podjetje je lahko družbeno odgovorno s finančnimi sredstvi, z delovno silo in še na veliko drugih načinov.
Nanaja je družbeno odgovorno podjetje, s svojim delom smo podprli in še vedno podpiramo veliko organizacij po vsej Sloveniji pa tudi izven nje.

K družbeni odgovornosti spodbujamo tudi naše stranke.
Skupaj ugotovimo, katere priložnosti so najbolj smiselne, glede na vaše poslovne cilje, za vaše podjetje pa vzpostavimo in izvedemo družbeno odgovorne projekte, o katerih se bo govorilo še dolgo.

Kontaktirajte nas in postanite družbeno odgovorni že danes!

Socialna omrežja

Vsako uspešno podjetje si želi, da bi na socialnih omrežjih dosegli čimveč ljudi. Z raznimi promocijskimi plačljivimi kampanjami je to danes precej enostavno doseči, vendar pa je treba sledilce tudi obdržati. Jih spodbuditi k ponovnemu obisku in h nakupu. S pravilno in angažirano komunikacijo, bodo vaši sledilci postali in ostali tudi vaše aktivne stranke in kar je še bolj pomembno, o vas bodo širili dober glas in kupovali vaše produkte.

Si želite, da socialna omrežja zares postanejo vaš učinkovit pripomoček za pridobivanje novih strank in ohranjanje obstoječih?

Potrebujete pomoč pri upravljanju vaše Facebook, LinkedIn ali Instagram strani?

Bi vam prav prišlo samo nekaj koristnih nasvetov in pomoč pri oblikovanju komunikacijske strategije?

Kontaktirajte nas!

Vsebinski marketing

“Dobra Roba se Sama Hvali,” so rekli včasih. Takrat je bilo ponudbe na trgu bistveno manj, informacija o “dobri robi” pa je potovala le od ust do ust in preko oglasnih kampanj.

Danes je drugače. Čisto vsak se na socialnih omrežjih ali na spletni strani lahko pohvali. Čisto vsak, pa naj ima dobro ali pa mali manj dobro robo, le-to lahko izpostavi na spletu. Zato je danes na dobro robo potrebno konstantno opominjati, jo izpostavljati, govoriti o njej, pisati o njej, jo fotografirati in predstavljati v videih. “Dobri robi” je vrednost in prepoznavnost potrebno dvigati tudi s pogosto komunikacijo, dobro zgodbo in vabilom. 🙂

Kontaktirajte nas in skupaj bomo ugotovili s kakšno vsebino in na katerem spletnem mestu boste najbolj navdušili in prepričali svoje stranke.

Organizacija dogodkov

Načrtujemo, organiziramo in izvajamo dogodke za slovenske in tuje naročnike.
Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje iz organizacije dogodkov vseh vrst, tako promocijskih in prodajnih, kot tudi medijskih dogodkov, dogodkov za otroke in družine, preventivnih dogodkov, dogodkov z nevladnimi organizacijami in še bi lahko naštevali.

Pri načrtovanju in koordiniranju dogodkov uporabljamo preizkušene, zanesljive vire, poslužujemo pa se najnovejših trendov iz Slovenije in Sveta, katerim vseskozi sledimo v želji po zagotavljanju kar najvišje kakovosti dogodkov, ki jih izvajamo za naše naročnike.
Pri svojem delu smo osredotočeni na vse vidike načrtovanja in upravljanja dogodkov, vključno z logistiko, odnosi z mediji, trženjem in seveda z obveščanjem javnosti.
Specializirani smo za dogodke manjšega obsega kot tudi za dogodke večjega obsega, ki jih je potrebno načrtovati več tednov ali celo več mesecev. Še posebej smo ponosni na svoj talent pri pridobivanju sredstev in sposobnost dela v okviru proračuna.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo pripravili dogodek zaradi katerega bodo še dolgo in dobro govorili o vas!