​Postavite v ospredje tiste, ki v ospredje postavljajo vas. 
Zvestoba je vse. 

Danes se počutim kot princeska, pa čeprav sem, vsaj za letos, izgubila eno stranko. 👸

No, nisem čisto zares izgubila stranke. Sem pa zaključila enega izmed projektov, ki sem jih izvajala za stranko in ga bom gotovo pogrešala.  Čeprav mi je bil projekt zelo všeč in sem res z veseljem delala na njem, sem trenutno navdušena, inspirirana in imam neznansko ogromno motivacijo za nadaljnje delo. Ker vem, da sem zvesta sebi in svojim strankam, ker vem da delam prav, da delam dobro in ker vem, da stojim za svojimi besedami, dejanji in vrednotami.  
 
 
 
Torej, s stranko smo predčasno prekinili pogodbo o poslovnem sodelovanju na projektu, ker smo ga, malce nepričakovano, zaključili prej, kot smo sicer načrtovali. Vse je bilo korektno izpeljano in zaključeno do konca. Iz moje in iz njihove strani. 
Kljub temu, da na tem projektu  zaključujemo sodelovanje in sem čisto malce jezna, saj so se mi določeni načrti  časovno postavili na glavo… Pa še vedno ostajam zvesta sebi in svojim vrednotam. Zato sem skrajšan projekt, z oslabljenimi pogoji za delo, izpeljala do konca enako angažirano in predano kot sem to počela na začetku. Da sem dosegla in tudi presegla projektne cilje sem se borila kot lev, vse do zadnjega dne trajanja  projekta. In nato se je projekt zaključil.
S stranko smo se drug drugemu vljudno zahvalili za sodelovanje. pri večini poslovnih odnosov bi se zgodba tu končala.  Na tem mestu, pa se zgodba nadaljuje … Potem, ko smo se poslovno korektno drug drugemu zahvalili za sodelovanje, so mi takoj in pošteno plačali za opravljen projekt. Poleg tega so mi dali tudi krasno referenčno izjavo in me kljub temu, da mi niso nič dolžni nagradili. In tudi to še ni vse.  Kar sledi, se meni in moji ekipi zdi vredno več, kot marsikateri evro.  Kljub obilici dela, v katerem se utapljajo pri stranki, so si vzeli čas, ki jim ga sicer kronično primanjkuje. Čas za zahvalo, za kavico, za evalvacijo, za možgansko nevihto, in čas kar tako, za debato o otrocih, vrtičkanju in glavobolih. 
Stranka, ki bo s svojimi projekti pri meni vedno dobrodošla. Pa če bom imela čas ali pa ne. Zanje si ga bom vedno vzela. 
 
​Postavite v ospredje tiste, ki v ospredje postavljajo vas. 
Zvestoba je vse. 
 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *